Sivut

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kuulumisia joelta

Joella lohi tilanne näyttä hyvältä. Sunnuntaina käväsin enne rauhoitusta joella. Moran kupeessa iso lohi kävi vaapun vieressä möyrähtämässäja synnytti valtavan aallon. Lehmikiven yläpuolella lohi puri jo vaappua, mutta ei tarttunu kiinni.
Maanantai töissä kannettiin veneitä vesille ja rahdattiin moottoreita. Issias äityi pahaksi. Illalla soutu edessä, jonka kyllä pystyin tekheen kun söin buranaa. Laskin asiakkaiden kanssa kaksi lyhyttä laskua. Lohi saatiin hyvin, mutta meillä ei ollu suvannolla tapahtumia. Toisen asiakkaan kanssa päätin soutaa alakarin , koska suvannolla ruuhkaa. Virtauksen rauhoituttua ennen jaapakoskea oli ihan hyvä soutaa. Karin reunassa pystysoutua hitaasti alaspäin. Kello läheni yhtätöistä ja oli aika ajaa takasin lomhaan. Sanoin asiakkaalle että vavat ylös ja aloita lyhyistä vavoista. Samassa kun asiakas alkoi ottamaan vapaa ylös niin toisen vapa suijahti, mutta valitettavasti suoristui samantien. Asiakkaalle olis suonnut lohen.
Tänä aamuna ylösnouseminen sen verran kivuliasta että työterveyslääkäriin ja sieltä sai sit relaksantit ja särkylääkkeet isssiakseen joka äityi tosi pahaksi. Onneksi näyttää lääkkeet auttavan , et pystyy kohta jo käveleen. Vapaapäivä niin olis mielummin ollu joella , vaikka siellä aika kova tuuli puskissa. Kerkiäähän siellä kyllä viellä southaan.

Pistin kuvan muutamasta luotto vaapusta. Vasemmalla pari Wäylää ja keskellä ylhäällä MTO kapula lämpimänpään veteen. Keskellä alhaalla aamusta ruotsin ranthaan JAN ruska. Sitten kylhmään vetheen Lillin ampiainen ja MTO papukaija.
Viikonloppuna jokijalan lohensoutukisa. Tarkoitus soutaa jos issias rauhoittunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti